Estudio analítico de los aceites de oliva de consumo en Granada y selección de técnicas analíticas para la detección de fraudes. II. _ Métodos convencionales y cromatografía en fase gaseosa para la detección de mezclas

Authors

  • Español
  • Español

Abstract

An analytical study on mixtures of olive oil with soybeen, peanut, sunfiower and olive-Marnel oils has be en carried out. The resultats obtained confirm that the classk methods and the gas
chromatography can detect the adulteration with soybeen oíl from 5 %, and others fats up to 20 %.

Downloads

Download data is not yet available.

Published

1977-09-20

How to Cite

1.
Español, Español. Estudio analítico de los aceites de oliva de consumo en Granada y selección de técnicas analíticas para la detección de fraudes. II. _ Métodos convencionales y cromatografía en fase gaseosa para la detección de mezclas. Ars Pharm [Internet]. 1977 Sep. 20 [cited 2024 Jul. 22];18(4):441-6. Available from: https://revistaseug.ugr.es/index.php/ars/article/view/24899

Issue

Section

Original Articles